תגידו בראוניז שוקולד יש מלא מתכונים וכולם בלי אבקת אפיה או קמח תופח . זה לא יהיה בטעם של עוגה שהיא לא אפויה מספיק? חחח ראיתי אחת שהעלתה מתכון לבראוניז וזה בדיוק כמו המתכון שלי לעוגת שוקולד רק בלי אבקת אפייה ופעם אחת עשיתי עוגה בלי אבקת אפיה והיא יצאה ממש מגעילה מבפנים לא מוכנה וגם לא עלתה בתנור היא נשארה נמוכה . אז מה הקטע בבראוניז? זה עוגה שלא תפחה ולא מוכנה . מישהי יכולה להאיר את עיניי ?
אוכלאוכל
💬2 תגובות👍1 לייקים

תגובות (2)

אין תגובות עדיין

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך