טיפים לטעימות בפעם הראשונה.. שאלות אולי קצת מצחיקות אבל אין לי שום ידע בזה.. - עם איזה ירק הייתן ממליצות לי להתחיל? - מה עושים עם הכמות של הירק המאודה? הרי טעימות זה כמה כפיות מועטות.. מועכים הכל שומרים במקרר ליום אחרי? מחברים יום אחרי עם ירק אחר? מקפיאים? - כמה ימים לקחו לכן הטעימות עד שהפכתן הכל למרק?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בנובמבר 2023 בשעה 19:47
לאדות/לבשל כמות קטנה את יכולה לשמור ליום אחרי בכלי אטום אני התחלתי עם ירקות גזר, בטטה, תפוא, קישוא וכו ואחר כך פירות תפוח, אגס, בננה.. ברגע שיש זרימה יכולה לנסות לתת חצי מנה ואחר כך מנה .. עד לביסוס ארוחה בהצלחה יש אתר באינטרנט שנקרא המתכונייה יש שם הרבה מתכונים וטיפים לתינוקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בנובמבר 2023 בשעה 19:47
אומרים להתחיל עם הירקות הפחות טעימים בגדול, קישוא, גזר.. יעני עם טעם פחות חזק, ואז להעלות. אפשר להקפיא בתבנית קרח מסיליקון, ואז זה ממש כמות של טעימות לכל פעם, תכיני וישר תקפיאי מה שלא צריכה ככה זה שומר הכי טוב על הערכים התזונתיים, וכשתראי שהכמות עולה כבר תפסיקי בעצמך להקפיא. אני באיזשהו שלב כשכבר היא אכלה מרקים, נגיד מרק עוף טחון, הייתי שמה מנות קפואות בשקיות של אחסון של חלב אם, זה היה מושלם!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בנובמבר 2023 בשעה 19:53
אני התחלתי עם בטטה כי זה טעים להם מעדיפה לתת טרי, הייתי מבשלת חתיכה קטנה במים או מכינה לנו ומזה מוציאה קצת לתת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות