הכנתי עוגה ויש לה נקודות לבנות כאלה של קמח בפנים אחך עושים שלא יהיה את זה ? עירבתתי טוב טוב את הבלילה .
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 16:36
פים הבאה לנפות את הקמח שלא יהיו גושים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 17:05
כנראה שלא עירבבת מספיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 17:25
גושי קמח שנישארו העירבוב שלך לא היה מספיק טוב .. פעם הבא לשים קמח בשתי פעימות ובין לבין לערבב ובסוף עם מטרפה טוב טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 20:32
שולה -אבל גם כשמוסיפים בהדרגה בסופו של דבר מערבבים יותר מדי כי את שמה את הקמח בכמה פעימות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך