תגידו המים של הפסטה בריאים? הכוונה עמילן המים שבושלו עם הפסטה שהם הפכו לצבע אפור כזה. או שעדיף לבשל בניפרד ואז לשים ברוטב?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 09:19
אני תמיד שמה אותם ברוטב שאני מכינה יש בהם מלא טעם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 09:26
תמיד שמים קצת מהמים של הפסטה בתוך הרוטב זה גם מסמיך טוב וגם נותן טעם וחוץ מזה יש מלא מתכונים של פסטה ברוטב בסיר אחד יוצא אחלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 09:48
לדעתי פסטה זה לא בריא בלי קשר. אז לא רואה הבדל🤷
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2023 בשעה 11:16
מאיה אבל לא על הגיפה יוצאת כשמבשלין אותה בניפרד?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך