וואי אולי פה תבוא הישועה . אני הכנתי עוגת שוקולד עוגת מייפל ועוגת שוקולד ציפס שהמתכון של כולם זה עם ביצים סוכר אני הקצפתי ידנית את הביצים לבד ואז הוספתי את שאר המרכיבים ובמתכון אחד גם הקצפתי ביצים עם סוכר והעוגות יצאו דחוסות כאלה ודביקות מבפנים למה זה ככה? במתכונים שהעלו העוגות יצאו אווריריות בטירוףףףף למה זה ככה? 😭
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 18:25
שמת אבקת אפייה? לפעמין בעוגות בחודות יש נטייה ליפול אחריי האפייה ולהישאר דחוסות גם יש איזה קטע שפעם קראתי שצריך תמיד לשים את הקמח אחרון ואם לא שמים אחרון במרכיבים אז העוגה נופלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 18:25
בחושות*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 19:11
יכול להיות גם שלא אפית מספיק את העוגות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 20:48
אני אף פעם לא מקשיבה למתכונים עם מלא דרכים ומיצרכים מסובכים,תחרטטי בעצמך, לעוגת שוקולד אם זה תבנית סטנדרטית, שימי 3 ביצים,בערך כוס וחצי קמח,2 אבקת אפייה,קצת קקאו,טיפה שוקולית,חצי כוס סוכר,בערך יותר מחצי כוס שמן,כוס מיים חמימים ושלום על ישראל,ואם את רוצה עם מייפל אותו קונספט פשוט בלי קקאו ותוסיפי אגוזים טחונים אני עושה את זה הכי בסיסי ויוצא מהמם,אחרי אפייה תחתכי ריבועים או תשאירי ככה,תישפכי שוקולד עם מחמאה שהמסת במיקרו ושלום על ישראל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך