דילמה שיש לי, אשמח לדעה שלכן. אני ב"ה בהריון שבוע 5+2. אמא שלי מאוד רוצה לבקר אותי (עוד לא סיפרתי לה) ואני לא יודעת איך אני אמורה לסתום את הפה בלי להגיד דבר?! יש לי קשר מאוד טוב עם אמא שלי אבל אני מכירה אותה שהיא תגיד ולא תתאפק. אין לי חברות שאני יכולה לספר. רק אני ובעלי היחידים שיודעים כמובן. וגם השבת אנחנו הולכים להורים של בעלי ואני בקשר כולכך טוב עם חמותי שגם שם יהיה לי קשה לסתום את הפה! אמא!! אני ממש שרוצה לספר אבל עדיין מוקדם! לא רוצה לספר עכשיו כי זה די מוקדם מחכה לדופק ואולי אפילו לשבוע שידעו מה המין של העובר וזה באמת עוד קצת רחוק. אני יודעת שיש הרבה שמספרות ישר לאמא שלהן, אבל לא יודעת. לחכות לפחות לדופק ורק אז לספר רק לאמא שלי? (לכול המשפחה אני אחכה באמת עוד קצת.) איך אתן הצלחתן לא לספר עד שבוע מסויים?
הריון ולידההריון ולידה
💬38 תגובות👍1 לייקים

תגובות (38)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 13:02
אני גם רציתי לחכות לדופק ולספר לה אבל לא הצלחתי להתאפק וסיפרתי לפני, אמרתי לעצמי שגם אם חלילה יהיה משהו לא תקין, היא תדע אז למה לא לספר לה כבר עכשיו וסיפרתי :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 13:09
זהו גם חשבתי על זה, שאם חס וחלילה קורה משהו אני רוצה שהיא תיהיה איתי. עוד שבועיים יש לי תור שני לרופא לבדוק דופק. מקווה להתאפק עד אז ולבנתיים אני אכין משהו יצירתי לספר לאמא.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 13:11
בכול זאת אשמח לדעת מה כול אחת עשתה, אם סיפרה או חיכתה לשבוע מסויים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2023 בשעה 13:12
אני שבוע עשר ועוד לא סיפרתי להורים שלי… כל אחד עם איך שהוא מרגיש לנכון אם את רוצה לספר להם אז תעשי את זה! אין באמת חוקיות לדבר הזה, כל אחד לפי מה שנוח ומתאים לו ❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות