היי, עשיתי עכשיו פיצה קפואה, בערך 10-15 בתנור על 200 מעלות ושמתי לב אחרי שכבר אכלתי חלק שנבדק מלאה לא היה קריספי אלא די לבן כזה. זה מסוכן לעובר??
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2023 בשעה 18:49
לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2023 בשעה 18:51
הכוונה שלי שהחלק התחתון של הפיצה היה לבן ולא קריספי **
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2023 בשעה 18:54
לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2023 בשעה 18:58
לא מסוכן הבצק כבר מוכן רק הגבינה לא

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך