כמה זה מזעזע וקשה ביחד לחשוב על הפלה בשבוע 11 וקצת ? , מהתחלה לא רציתי ומלא ניסו לשכנע אותי להשאיר ואמרו לי שהזמן יעשה את שלו ודברים ישתנו , וככל שהזמן עובר יותר ויותר אני לא רוצה , אני אהיה אמא לא מאושרת ולא מספיק טובה , המשפחה לא תומכת , והבן זוג בזמן האחרון מסמן לי ניצני פרידה ,רק חברות התעקשו איתי ואני מרגישה שזה לא נכון להביא ככה זה לא שלם ולא מוכן , מרגישה שזה גדול עליי לבד וגם אם הוא באמת נפרד ממני אני לא רוצה לקשור את הגורל שלי בו לנצח, רוצה מישהו שיאהב אותי וידאג לי ואיתו להקים משפחה .
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2023 בשעה 05:35
חברה שלי עברה אותו דבר כמוך ורצתה להפיל בסוך השאירה ואמרה שזה כל כך הכניס לה אושר והשכיח ממנה את הצרות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2023 בשעה 05:43
אני פונה אליך! ולא לדעתי האישית. כי היא לא חשובה. ולא יודעת בת כמה את או מה השיקולים שלך. אני באמת חושבת שאת צריכה להקשיב לעצמך. לא החברות שלך, לא המשפחה ולא הבנזוג הקיים או החסר יחליטו עבורך מה נכון לך. אין זמן מאוחר לקחת החלטה על הגוף שלך ועל עצמך. להביא ילד לעולם זו אחריות גדולה שאיתה גם הרבה קושי והרבה אושר. אני חושבת שאת צריכה ללכת לגבש החלטה עם עצמך ואם את צריכה איש מקצוע לסיוע בסידור המחשבות וההחלטה עשי זאת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2023 בשעה 05:50
את יודעת הכי טוב מה נכון לך ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2023 בשעה 06:26
אני קוראת את מה שאת כותבת והתינוקת שלי ביד אוכלת קוראת ומסתכלת עליה ובאלי שתרגישי את מה שאני מרגישה בלב כשאני מסתכלת עליה אוכלת שיעזוב הבן זוג שיעזבו כולם זה את והיא נגד העולם והיא כל כך תמלא לך את הלב שאת תרצי להלחם בעזה לבד רק שיהיה לה טוב מאחלת לך שתגיעי לפתרון אמיתי ואם את רוצה לחוות אהבה מטורפת אל תהרגי את החיים שבתוכך🙏🏽🍼

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך