בנותתת אני משתמשת בקומקום של קנדי ונתקעתי בלי מים מורתחים בטמפרטורה טובה לתמל… הטמפרטורה בקומקום הייתה בערך על 67 אז הכנתי את הבקבוק עם האבקה של הנוטרילון והתחלתי לקרר את האוכל (שמתי את הבקבוק בתוך קערה עם מים קרים קצת…) עד שיגיע לטמפרטורה טובה לאכילה… זה בסדר לדעתכן??
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2023 בשעה 12:01
ברור שווידאתי, זה היה בטמפרטורה מצוינת… אני שואלת על דרך ההכנה שלי ועל זה ששמתי את האבקה בתוך מים בטמפרטורה של 60 ומשהו במקום 45…
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2023 בשעה 13:28
זה בסדר גמור גם אני עושה את זה לפעמים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך