בנותתת אני משתמשת בקומקום של קנדי ונתקעתי בלי מים מורתחים בטמפרטורה טובה לתמל… הטמפרטורה בקומקום הייתה בערך על 67 אז הכנתי את הבקבוק עם האבקה של הנוטרילון והתחלתי לקרר את האוכל (שמתי את הבקבוק בתוך קערה עם מים קרים קצת…) עד שיגיע לטמפרטורה טובה לאכילה… זה בסדר לדעתכן??
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2023 בשעה 12:37
זה קורה.זה בסדר:) אני יכולה להמליץ לך שפשוט תמלאי בקבוק( במים מורתחים) ושימי אותו בצד.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2023 בשעה 12:37
מים מורתחים מקוררים כן? או תרמוס ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2023 בשעה 12:43
כן כן, אני תמיד עושה את זה… תמיד יש לי בתרמוס מים מורתחים בטמפרטורה מתאימה לתמל… הפעם חשבתי שיש לי ומסתבר שנגמר…

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך