בכל מקום כתוב לא לאכול גבינות מלוחות/ שיושבות במים בהריון בגלל שלא מפוסטר מספיק מישהי יודעת להגיד בדיוק באילו גבינות מדובר? עד עכשיו לא נגעתי בצפתית, בולגרית, חרמון, פטה… קראתי שיש חוק בארץ שכל הגבינות חייבות להיות מפוסטרות. אני סתם נזהרת?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2023 בשעה 18:27
גם אני נזהרת מגבינות מלוחות אבל את יכולה לקנות ארוזות כמו פיראוס ולאכול עד יומיים מפתיחה עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2023 בשעה 18:28
היי לעשות סדר, אכן כל הגבינות ומוצרי החלב שמיוצרים בארץ מחויבים להיות מפוסטרים לפי חוק. גבינות לא מפוסטרות תמצאי בגבינות מייצור ביתי מחלב שמישהו חלב בעצמו, כל חלב מהסופר הוא מפוסטר. החשש מגבינות במים הוא אחר - בגלל שהמליחות במים לא מאוד גבוהה יכולים להתפתח שם חיידקים, ולכן ממליצים שלא לצרוך אותן. אני יכולה להגיד לך שברמה האישית אני אוכלת אותן מבושלות וגם לעיתים רחוקות כשהן הכי טריות שיש חדשות מהאריזה ורק לאחר הפתיחה. רק בריאות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2023 בשעה 18:33
אני חושבת שזה מהסיבה שזה יושב המים וצובר חיידקים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך