חייבבתתת הצלה נסיתי להכין דג מרוקאי ויצא לי סלמון פשןט מבושל במים עם פפריקה איך אני יכולה להציל את זה או לעשות עם זה משהו אחר יש לזה פשוט טעם של סלמון במים 🙄
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 18:35
תוסיפי רסק עגבניות מיץ לימון ועל אש נמוכה עד שזה מתאדה מקצת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 19:25
תכיני רוטב בסיר נפרד עם גמבות חתוכות רסק ותבלינים וכשזה ממש מתבשל תוסיפי את הדגים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 19:48
מה שאמרו, להכין רוטב בנפרד ואז לשלב. לא לבשל יותר את הדג. אם ממש חסר סיכוי אז תמיד אפשר להכין קציצות...

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך