היי בנות, אשמח לעצה או תמיכה ובעיקר לפרוק💔 אני ממש על סף לסיים את ההנקה וקשה לי מאוד. תינוקת בת כמעט חודשיים, עד עכשיו על הנקה מלאה (+בקבוק תמל אחד בערך פעם בשבוע). התינוקת יונקת טוב יחסית אבל לא "מאוהבת בציצי" כמו שכולם מתארים. היא יונקת רק למטרת אוכל. לא נרדמת על הציצי, לא מוצאת בו נחמה כשכואב לה, לא נשארת הרבה זמן ולא רוצה אותו בכל הזדמנות. ממש אוכלת וביי. וגם היא לא תמיד רוצה ואני צריכה "לעבוד" כדי שתתחבר ותיקח. כשכואבת לה הבטן היא לא תתחבר בתוקף ומוכנה לקחת רק בקבוק למשל. כשהיא ממש בוכה, גם אם זה מרעב או מכל סיבה אחרת, היא לא מוכנה לינוק ולא מנסה אפילו להתחבר. כשהיא מתחברת ויונקת טוב זה מרגיש מושלם ואני מאושרת, ואז פתאום היא לא רוצה. אני מציעה לה ציצי והיא ממש יכולה לצרוח על השד ולא תנסה להתקרב לפטמה אפילו, זה ממש עושה לי תחושה נוראית. אגב, היא לוקחת בקבוקים בכייף גם תמל וגם שאוב (אין מצב שאהיה שואבת בלעדית). אני מרגישה שאני כבר נלחמת סתם ואולי זה לא שווה את זה. מצד שני כואב לי נורא לסיים להניק ואני מרגישה שנכשלתי. אני רוצה לתת לה את הטוב ביותר אבל נראה שהיא פשוט לא מתלהבת ולא רוצה. מישהי חוותה הנקה כזאת? מה לדעתכן אני צריכה לעשות?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 18:24
תראי קודם כל הכל בסדר וזה שהיא יונקת קצת זה מעולה. לפי דעתי לפי מה שהיועצת הנקה שלי אמרה לי זה הולך ככה. ההנקה בהתחלה לוקח בין דקה לשתיים עד שיש זרימת חלב חזקה כי אז יש ריפלקס שחרור החלב ואז יש זרם חזק וטוב לקראת סוף ההנקה הזרם נלחש יותר והתינוק קצת יותר מתאמץ לשאוב. ברגע שאת מביאה בקבוק זרם החלב הוא רציף התינוק לא ממש מתאמת כדי להוציא חלב. ואת מביאה לה בקבוק מידי פעם ושם היא קולטת שהיא לא ממש מתאמצת ושאת מחברת אותה לשד פתאום היא צריכה להתאמץ ולא ממש מתחשק לה אז היא מפגינה ולא ממש רוצה להתחבר. דבר שני אני ממש ממש חושבת שזה בר תיקון ואת חופשי יכולה לתקן שהיא כן תרצה את החיבור לשד וכו'. פשוט להפסיק עם הבקבוק לתת לה פרק זמן מסויים להתרגל להנקה ישירות מהשד (זה עבודה וזה לא קל ובימים הראשונים יהיה ממש מאתגר ) יש גם אופציה של צינורית שמעודדת יותר הנקה מהשד עוזרת לחזור ולהתחבר לשד (תשאלי יועצת הנקה או שמוזמנת אלי לוואצאפ אני אפרט לך יותר 0556618641 המספר שלי) זה שהיא כן מוכנה להתחבר זה כבר ספתח טוב לזה שהיא תוכל לחזור להמרה רציפה ולהתחבר חופשי לשד יש גם אפשרות לחבר אותה שהיא ישנה /ישנונית כזו ואז היא פחות בררנית ותיתםס יותר בקלות ותןמד לחזור לינוק. אבל זה עבודה מאתגרת שדורשת את שלה ונשמע שאת ממש מוכנה לעשות את זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 18:28
הייתי ממשיכה ולא מכריחה שום דבר לדעתי כדאי להמשיך ולהניק גם אם זה יהיה פעם או פעמיים ביום לא הייתי מפסיקה לחלוטין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2023 בשעה 19:34
תראי קודם כל את אלופה שאין כמוך, איתך באותה סיטואציה רק שהוא לא תמיד מצליח לאכול . אם זה מנחם שלך לפחות אוכלת וזו השליחות הכי בריאה בשביל הילד במיוחד בגיל הזה שהמערכת חיסונים והכל רגיש

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

משהי יכולה להסביר לי למה כל יום שהבן הנסיך שלי ישן בסוף יום אני מפוצצת מצפוניייםםםם כי אם נוגע בחשמל או במשהו שאסור אני כועסת ולוקחת לו שילמד שלא נוגעים והוא ממש בוכההההה ואני יודעת שאם אשבר הוא תמיד ינסה אותי וכואב לייייי שהוא בוכה באשמתי אני משתגעת ממצפוניייםםםםם והיום היה אצלי מישהו שהגיע לבקר את בעלי והטונים שלוווו השם יעזור וכל שנייה מנסים לרמוז לו לשתוק ולהוריד טון ולא מבין ן הילד נבהלללל לא רגיל לצעקווותתתתת אני עוד שנייה השתגעתי וגם על זה יש לי מצפון כאילווווו מי אתה שתצעק פה ותבהיל את הילד שלייי למה לא השתקתי אותו בחדות ורק רמיזות של שקט נו הילד נבהל לא רגיל פשוט הייתי צריכה להגיד לו או שתסתום או שתעוף מפהההההה אוווףףףףף הגוזלי שלי עבר יום לא פשוט מבחינתי ואני לא מצליחה לישוווןן באלי להפריע לו ולנשק אותו מליון נשיקות לשמוע אותו צוחקקקקק ואחכ שיעלה לישון למרות שהמצפון לא יעבור אבל לפחות יירגע !!!! מבואסת ממש ! אני מאוהבת קשות בבן שלי ממששששש !!!!!! השם היחיד שיודע כמה אהבה באמת יש לי לבן שלי. וכמובן לבורא עולם תודה על הכל אין עוד מלבדו !
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬1 תגובות