היי מנסה להיכנס להיריון מראה באפליקציה שאני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים קיבלתי היום דימום חלש יכול להיות שזה השתרשות? עבר מהביוץ 12 ימים לכן חושבת שזה מחזור רגיל מה דעתכן?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2023 בשעה 17:31
תלוי איך זיהית את הביוץ? אם וודאי דרך מעקב זקיקים ודם אז אולי זה השתרשרות אם לא אז יכול להיות שטעית באבחנה של הביות והוא היה קצת קודם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2023 בשעה 17:37
יכול להיות שהמחזור הקדים לך?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2023 בשעה 17:38
פעם קודמת הוא איחר והגיע אחרי 32 יום ואז קיבלתי ב21.8 והיום שוב הוא משחק בגלל זה אני מבולבלת כבר מנסים חצי שנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2023 בשעה 18:42
אני גילתי על ההריון כי היה לי השתרשות , הבנתי שזה זה כי יום למחרת כבר עבר לי ולא הבנתי בהתחלה איך קיבלתי מחזור ליום אחד , זה קרה לי יומיים לפני שהייתי צריכה לקבל מחזור בכל אופן גם שקראתי שיש דבר כזה השתרשות והפסיק הדימום חיכיתי משהו כמן יומיים שלושה לא רציתי סתם להתלהב אמרתי אני אראה שלא מקבלת מחזור ואז אעשה בדיקה . מה שכן הדימום שהיה זה דימום חום ולא הרבה .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות