בנות חייבת התייעצות מה הייתן עושות במקומי אני בחופשת לידה (שלושה חודשים ושבוע) בסוף החודש חוזרת לעבודה, הבייבי יהיה בן 3 חודשים ו3 שבועות משהו כזה מבחינה כלכלית יכולה להשאר גם חצי שנה בבית אבל החלטתי שבא לי לחזור מסיבות כאלו ואחרות. בעלי עובד ושורף לווווו שאני בחופשת לידה כאילו זה על חשבוונו הרי קיבלתי את הדמי לידה והכל סכום לא קטן בכלל ובלי קשר הוא בטוח שטני יושבת רגל על רגל בבית כאילו התינוק מגדל ומטפל בעצמו!! והילד לא קל בכלל (לא מתלוננת!!!) בעלי קם בבוקר לעבודה אני מתעוררת איתו אבל נשארת במיטה לנמנם והוא בכוונה מדליק אור בחדר שאתעורר ועושה רעש, היום הערתי לו על זה שוב אחרי מאה פעמים שהערתי כבר ורבנו ואז הוא הולך ואומר לאחי שמעצבן אותו שאני עוד בבית ולא עובדת איך הייתן מגיבות????
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בספטמבר 2023 בשעה 12:36
וואי זה ממשששש לא יפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בספטמבר 2023 בשעה 12:41
לדעתי חסר לו משהו אולי שתתיחסי אליו לכן עושה כאלה דברים לדעתי תשבו לשיחה ותסבירי לו מה את עושה כל הזמן ותשאלי אותו מה הוא מצפה ממך ושאת עייפה בבוקר כי קמת כמה פעמים בלילה וכו וכו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בספטמבר 2023 בשעה 12:57
את רוצה לחזור לעבודה מהסיבה הזאת שתיארת פה של היחס של הבעל למצב הזה? כי אם כן אני ממש לא חושבת שכדאי לך התינוק עדיין פיצי 3 חודשים זה ממש ממש קטן הוא עדיין זקוק לך ואם מבחינת היית נשארת והסביה היחידה היא הבעל אני חושבת שאת לא צריכה לחזור אלא להעמיד אותו במקום כי ההתנהגות שלו ממש לא הגיונית ולא מקובלת בשום צורה שץאת מגדלת את הילד שלכם זה העבודה הכי חשובה שאת יכולה לעשות וכדאי שהוא יתחיל להעריך את זה!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך