היי לכולן, אשמח לעזרתכם בטיפים איך מתחילים טעימות, מאיזה ירקות כדאי להתחיל וכו׳
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2023 בשעה 18:18
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2023 בשעה 18:30
תתחילי מירקות כמו בטטה קישוא גזר , אפקר גם תפוח אדמה , כל שלושה ימים תעשי ירק אחר כדי לשלוש אלרגיה או רגישות לירק את יכולה להרתיח את הירק או לאדות בכלי אידוי , אל תעשי הרבה כי זה ממש טעימה אני בהתחלה עשיתי ירק שלם ופשןט הייתי זורקת... כי הם בטעימות אוכלים כפית שתי כפיות לא יותר , פשוט לטחון בנינגה או למעוך או לגרד , אני מעכתי עם מזלג ושמתי לב שזה ממש מעוך לתת בין הארוחות עדיף בצהרים, פשוט לתת בכפית לא יותר מידי לא יותר מכפית שתיים , כל שלושה ימים לתת ירק אחר , אחרי שאני ננתתח את כל הירקות כטעימות התחלתי לשלב טעמים נגיד בטטה וקישוא וכאלה , ולאט לאט התחלתי לעשות מרק מכל הירקות ביחד , ואז מתחילים לבסס ארוחות כל פעם להוסיף עוד כמה כפיות וזה היה תחליף לתמל כמנה בצהרים ... אבל זה בשלב יותר מתקדם אחרי שהבת שלי התחילה לאכול מרק בצהרים והארוחה הייתה משביעה אותה עשיתי אותו דבר עם פירות בננה תפוח אגס כל שלושה ימים פרי אחר ואז הייתי גם מתחילה לבסס ארוחות בוקר כמנת פירות מגורד או טחון בנינגה , (שימי לב שפירות לא צריך לבשל או לאדות) ואז לאט לאט התחלתי לעשות ארוחות כמו אבוקדו כמובן שנתתי לטעום טעימה לפני שהיא אכלה את זה כארוחה , עגבניה עם גבינה , כל פעם הייתי מנסה משהו אחר עד שהיא התחילה לאכול ארוחות והורדתי את התמל במהלך היוםח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בספטמבר 2023 בשעה 18:30
מתי התחלת עם הטעימות?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך