הכנתי חזה עוף ותיבלתי אותו כולל ביצה כדי להכין שניצלים, אפשר להשאיר אותם עד מחר ואז לטגן אותם או עדיף לתבל אותם בפירורי לחם ולשים במקפיא ?
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 18:49
כן אפשרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 18:50
את יכולה להשאיר בביצה ויכולה בפירורי לחם או להקפיא (רק תלוי אם זה שניצל טרי)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 18:56
אין בעיה להשאיר בבלילה אני הייתי מכינה ככה בחמישי בלילה עושה בשישי בצהריים כשאני חוזרת מהעבודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 19:03
ככה אני עושה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך