תגידו, אפשר גבינות בשלות (עובש) מפוסטרות אשר עברו בישול? למשל פסטה שיש ברוטב גורגונזולה שהרוטב בושל המלצרית אמרה שהם מגישים את זה לנשים בהריון
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 16:55
עקרונית בישול בחום גבוה הורג חיידקים אז לא אמורה להיות בעיה, אלא אם מוסיפים את הגבינה לקראת סוף הבישול כמו שעושים עם פרמזן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 17:09
גבינות עם עובש אסורות גם לאחר בישול.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 20:14
אסור גבינות עם עובש בכלל