בוקר טוב בנות, מנסים כבר שנה וחצי בדרכ מחזור סדיר ודימום של 4-5 ימים החודש ישלי משו ממש מוזר קיבלתי ליומיים מחזור אדום ואחכ נוטה לוורוד ומיד אחר נגמר לגמרי משו שלא קרה לי בחיים ,חיכיתי יומיים אולי יחזור הדימום אבל עד עכשיו לא חזר.. האם יש סיכוי להריון?
לפני הריוןלפני הריון
💬16 תגובות👍1 לייקים

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 04:39
בוקר טוב תעשי עכשיו בדיקה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 08:28
מתי היה המחזןר? אחרי כמה ימים דימום? מתי היה ביוץ?? זה נורא תלוי הכל לא מחייב דימום השתרשות ואולי זה שלילי כי זה עוד מוקדם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2023 בשעה 19:28
מאחלת לך הריון קרוב!!! אתם עדיין מנסים טבעי?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי בנות, אני עוברת הפלה, הריון שנפל יחסית מאוד צעיר סביב שבוע 5. אני עדיין בימים של הדימומים. הייתי כמובן אצל רופא נשים שעשה בדיקה וגינלית ואמר שהכל מתנקה ויוצא, שהיה רק שק הריון והוא כולו בדרך החוצה אז יהיו כמה ימים של דימומים. אז ההמלצה הרפואית שלו היא לחכות לפחות מחזור אחד-שניים לפני ניסיון כניסה להיריון שוב. הנקודה היא, שלפני הכניסה להריון הייתי אצלו במטרה להפסיק גלולות ולהיכנס להריון אחרי החתונה, והוא אמר אז בזמנו שיש לי שחלה עם מראה פוליציסטי וגם שלח אותי לעשות פרופיל הורמונלי וקבע שיש לי שחלה פוליציסטית ושאל אם אני רוצה להתחיל טיפולי פוריות יחד עם בעלי. אמרתי שננסה קודם באופן טבעי ואז אם חלילה יעברו כמה חודשים נחשוב לכיוון של טיפולים בקיצור, ואז נכנסתי להריון באופן טבעי, שהסתיים בהפלה (יכול להיות גם בגלל השחלות פוליציסטיות??) ועכשיו אני לא יודעת בדיוק מתי אקבל את המחזור הבא כי תכלס המחזור שלי לא כל כך סדיר ואני כבר רוצה לנסות שוב אבל אי אפשר לדעת כמה זמן זה ייקח בכל אופן רציתי להתייעץ איתכן על מקלוני ביוץ? שאחרי המחזור שאקבל האם לבדוק את הביוץ שלי? להתחיל להיות במעקב על זה? איפה קונים? ואיזה חברה היא מומלצת? ובאופן כללי עוד שאלה, אחרי הדימום של ההפלה, צריך לספור 7 נקיים וללכת לטבול במקווה? או לחכות רק עד המחזור הבא ורק אחריו לטבול שןב במקווה?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬1 תגובות👍1 לייקים