אני אמא כבר 4 חושים הדבר הכי טוב שקרה לי אבל … איבדתי את עצמי אין לי זמן למקלחת טובה או לחצי שעה שקט עם עצמי - לא מצליחה לחזור למשקל שהייתי לפני לא אוכלת מסןדר ואם כן חוטפת בעמידה משהו אין מה לדבר על חזרה לכושר. בעלי עובד במשרה מלאה ושמגיע התינוקת מקולחת ולרוב ישנה איך אני יכולה להחזיר לעצמי את השפיות ??
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 20:38
אם יש עזרה מההורים ללכת לאימון פעם פעמיים בשבוע. לצאת עם חברות, לצאת עם הילד אפילו לקפה בעיר שאת גרה. לצאת לדייט עם הבעל. במידה ואין עזרה להביא ביבייסיטר. לאט לאט בהדרגתיות. שטוב לאמא טוב לילד❤️🙏
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 20:38
תביאי ביביסיטר לכמה שעות ותלכי לעשות ספורט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 20:39
או להתאוורר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 22:00
וואי איך אני מבינה אותך ממש מרגיש שאני כתבתי את זה ! מאז שילדתי אין לי זמן לכלום ושום דבר ! גם שאני רוצה לנוח במהלך היום התינוק קם לא מצליחה להכין אוכל לא להתקלח לא לישון לא לרדת למטה להתאוורר לא לצאת לחנות כלום אי אפשר מבינה אותך כלכך הלוואי שנמצא את הדרך לטפל קודם כל בעצמנו ובנפש שלנו.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך