איך מכינים קישוא לטעימות?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 05:50
תקלפי, תבשלי תוצאי את הגרעינים. תתחני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 06:32
למה להוציא גרעינים? זה בריא ממילא נטחן ונהיה ממש רך אחרי בישול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 06:54
מרתיחים, טוחנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2023 בשעה 06:54
כמובן מקלפים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך