בנווות אשמח לעזרה מהסוכרתיות או סתם שומרות על הבריאות מביננו יש לכן המלצה על לחם קל ובדגש על טעים שאתן ממליצות? אני חייבת להוריד את הלחם הלבן ובעבודה הכי קל ומהיר לי להכין סנוויצים (טונה גבינות וזה) הלחם מעלה לי את הסוכר לרמות של 150 ואםילו 160 פלוס פליייז עזרה כבר מיואשת ולא יודעת מה לאכוללל
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 13:18
לחם קל מכוסמין מלא של אנג'ל הכי טוב לי.. ולשלב חלבון כמו חביתה או קוטג' בעיקרון עדיף לא לאכול לחם, אבל אני ממש אוהבת אז זה כבר הכי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 13:24
מנסיון, יש לך לחם שיפון שהוא ממש טעים ולחם כוסמין תנסי אותם, אם הם ימשיכו לעלות לך את הסוכר יש לחם קיטו שהוא על בסיס חלבון