שלום חמודות אפשר עזרה בענייני כביסה? אני מכבסת 30-40 מעלות גג ומייבשת בתוך הבית והבגדים יוצאים ממש קשים בקושי מתקפלים!! אפילו הטטרות ממש קשות ולא נעימות אני לא יודעת מה לא עושה טוב החלפתי אבקה ומרככים ויש גם את בעיית הריח שבכלל לא נתפס על הבגדים לא משנה מה ניסיתי ויש לי מכונה של בוש הסדרה הגרמנית שיש עליה מלא המלצות מישהי יכולה לתת טיפ?
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 10:25
תשתמשי בתינוקלין ותתלי בשמש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 10:25
מבחינת אבקה אני אוהבת את אריאל או טייד. אם זה עדייין לתינוק אז תינוקלין מרכך כביסה רק מרכוזים של מקסימה. טטרות, מצעים, מגבות לייבש במייבש ככה יוצא הכי נעים ולא קשה. מוזר לי שאת תולה בבית ויוצא ללא ריח וגם לא נעים וקשה תנסי להחליף למה שאני הצעתי ותראי אם יש שינוי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 10:26
ושוב אם זה תינוק אז גם מרכך של תינוקלין.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2023 בשעה 10:29
קודם כל לא לפוצץ את המכונה! להשאיר תמיד מקום תמלאי עד 3/4 מכונה אני אישית מייבשת את הבגדים של הקטנה שלי במייבש.. גם שומר עליהם רכים וגם הריח אלוהי אני משתמשת במרכך של בדין בייבי התכלת וגל כביסה של תינוקלין שילוב חלוםםםם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך