אסור לאכול חזה עוף אחרי שהוקפא, הופשר והוקפא שוב אז איך אני יכולה לקחת ולהפשיר רק חלק קטן מהחבילה אם היא קפואה אי אפשר לחתוך את זה
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בספטמבר 2023 בשעה 11:30
אני פשוט הייתי מכינה את כל החבילה, מקסימום מקפיאה אחרי הכנה חלק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בספטמבר 2023 בשעה 11:31
לפני שאת מקפיאה תפרידי אם אין תכנון להשתמש בכל הכמות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בספטמבר 2023 בשעה 11:40
פשוט תקני טרי , תפרסי באותו רגע ותקפיאי מנות , ככה כל פעם את מוציאה מנה, הכי פשוט, אני תמיד עושה ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בספטמבר 2023 בשעה 12:14
עם סכין טובה תוכלי לחתוך או לבשל הכל ולהקפיא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות