יש לכן תכום לדג אמנון בבקשה❤️❤️
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בספטמבר 2023 בשעה 10:14
לא מרוקאי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בספטמבר 2023 בשעה 10:19
ככה אני אישית עושה (מתכון לעצלנים) לוקחת כמה חתיכות דג שאת רוצה להכין שמה נייר אפייה על תבנית לתנור שמה את הדגים שהעור למטה (במידה ואת מכינה עם העור) אחרי שזילפת קצת שמן על הנייר אפייה על הדג עצמו מלמעלה מזלפת עוד קצת שמן זית, פפריקה מצוקה, מלח, פלפל, פתיתי צ׳ילי (הצ׳ילי מוסיף המון וזה לא יוצא חריף בכלל פשוט לא להגזים איתו אם את לא מתה על פיקנטי) מפזרת בתבנית עצמה איזה ירקות שאת אוהבת, אני אוהבת לזרוק שיני שום, פרוסות של בצל (פרוסות עבות יחסית) גמבות. מכינה לתנור 180 מעלות בערך ל12-15 דקות לא יותר כי זה מתייבש, תראי שהדג מספיק מוכן לך ושנשאר עסיסי. הכי פשוט שיש ויוצא טעים ומשביע :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בספטמבר 2023 בשעה 10:19
הילה, את מערבבת את הדבש התבלינים והשמן ואז מורחת על הדג? בחיים לא ניסיתי עם דבש ושום האמת נשמע מעניין רצח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בספטמבר 2023 בשעה 11:51
תודה רבה!!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך