איך אפשר לעשןת חצילים מטוגנים שלא יהיו ספוגים בשמן ?? אני מכינה סלטים הכי טעים בעולםםםם ורק חצילים לא מצליחה !!!
מדברים על הכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 14:41
לפני שאת מטגנת את החציל תייבשי אותו עם נייר מטבח
ותניחי אחרי הטיגון על צלחת עם נייר מטבח שיספוג את השמן או הכי טוב יש את התבנית של המטוגנים שכל השמן יורד למטה
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 14:47
זה מה שאני עושה.. אבל עם נייר סופג
כמה שמן את שמה?
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 14:50
אני שמה אותם בתנור זה יוצא פצצה , יוצאים ממש רכים וטעימים.
את מקלפת וחותכת אותם לעיגולים.
לוקחת מברשת, קערה קטנה עם שמן וקצת מלח, מערבבת.
מברישה טוב טוב את החצילים משני הכיוונים ושמה בתנור עד שמשחימים, אפשר גם להפוך באמצע.
מתכון של אמא שלי יוצא שלמותתתת ❤️❤️
יותר טעים ממטוגן
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 14:51
ולחתוך את העיגולים יחסית עבה נגיד בעובי איזה 1.5-2 סנטימטר