הכי טעימה ואוורירית בהבטחה!
קודם מקציפים ביצים וסוכר ואחר כך את שאר המרכיבים עד איחוד (לא לערבב יותר מידי).
מכניסים לתנור 40 דק על 180 מעלות.
בנתיים מכינים כפית נס בחצי כוס ושופכים על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור.
בסיר קטן מכינים ציפוי 1 טבלת שוקולד מריר 1 טבלת שוקולד חלב מיכל שמנת קטן 250 מל, שופכים על העוגה ובתיאבון.
אני מכינה ב2 תבניות אינגליש או תבנית אחת בינונית וזה מתחסל ביום אחד
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 10:10
תןדה נשמע מעולה
יש אפשרות לעשות את זה פרווה ?
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 10:23
יש מתכון של חסי סגל. תכתבי בגוגל חסי סגל עוגת שוקולד פרווה. למעלה שמים לוטוס או שוקולד צ'יפס עשיתי בלי כי לא היה לי ויצא מושלם. זה גם בלי הפרדת ביצים
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2023 בשעה 10:29
מתכון ל2 אינגליש קייק
2 כוסות קמח תופח
(אם אין אז 2 כוסות קמח רגיל ו1 אבקת אפיה)
1 כוס שוקולית
1/4 כוס קקאו
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 כפית תמצית וניל או 1 סוכר וניל
רבע כפית אבקת סודה לשתיה(אם אין לא נורא)
לערבב הכל ביחד במיקסר או ידני לא יותר מידיי
ולתנור על חום 150 מעלות
40 דק בערך עד שנועצים קיסם וזה יוצא עם פירורים לחים
ולציפוי חיממתי חצי כוס קצפת צמחית ו100 גר שוקולד מריר