עכשיו באצה אמרו לי שהקרש חיתוך שלהם לא נפרדת אלא הם מנקים אותה ועוטפים אותה בנליון ולגבי הסכין זה סכין נפרדת אבל אם הקרש עטופה בניילון אז בעצם לא עובר החיידקים מהניילון?
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2023 בשעה 11:30
לא מספיק משכנע ואני אישית לא הייתי לוקחת סיכון. אבל את תעשי את השיקולים שלך. לא שווה לסכן את העובר במקום לא סטרילי מספיק לדעתי בגלל חתיכת סושי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך