אני מכינה מפרום עכשיו פעם ראשונה רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה שמטגנים (לפני שמכניסים לרוטב כמובן) מרגיש לי שלא יצא לי טוב כמו חביתה זה נראה
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 15:31
כן ככה זה בסדר בגלל הביצה זה יראה טוב עם הרוטב והבישול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 15:45
ככה זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 15:45
יאה אין כמו מפרום בהצלחה ובתאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 16:07
טיגנת רק עם ביצה? או עם ביצה וקמח?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך