אני רוצה להכין לחם ונתתי לבצק כל הלילה לתפוח והוא ניהיה תפול אבל אוורירי זה בסדר ? הוא יצא טוב ?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2023 בשעה 06:04
התפתחת במקרר? לדעתי בחום הזה כל הלילה מחוץ למקרר השמרים שלך מתו אבל במקרר זה טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2023 בשעה 06:04
לא. בחוץ .. חשבתי שצריך שזה יתפח בחום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2023 בשעה 06:04
איזה באסה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2023 בשעה 06:46
רוב המתכונים שאני מכירה מתפיחים בחוץ- שעה! או לילה במקרר אם את לא אופה הרבה כדאי לעבוד צמוד למתכוו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך