היי יקרות,
טעימות באיזה גיל התחלתן לתת ביצה רק את הצהוב?
אמהות
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי21 באוגוסט 2023 בשעה 15:40
ביצה חשוב להתחיל יחסית מוקדם (הוכח שחשיפה מוקדמת מונעת אלרגיות) הכוונה לגיל 6 חודשים.
תבשלי את הביצה טוב טוב (נגיד 15 דקות במים, בישול כזה עוזר בחשיפה למנוע אלרגיות )
אמרו לי שתינוקות מעדיפים את הצהוב אז להתחיל עם זה. אצלי לא ראיתי העדפה לצהוב אבל תנסי
משתמשת פורטי21 באוגוסט 2023 בשעה 15:54
ממש לא אחרי גיל שנה. טחינה וקוטג אפשר לתת גם לפני.
נכון שזה יותר דחוס, זה לא אומר שאי אפשר לתת לילד. אפשר גם עם אבוקדו
משתמשת פורטי21 באוגוסט 2023 בשעה 16:16
מותר לתת מוצרי חלב (כדאי להפריד מהברזל כדי לשפר ספיגה)
אסור חלב ניגר (כדי שאנשים לא יתנו חלב פרה במקום תמל)
בסוף זאת בחירה של כל אחת איך לעשות. רק אומרת שמומלץ לא לחכות יותר מידי