הבן שלי בן שמונה חודשים ונכנס למסגרת עוד שבועיים. כרגע הוא ישן איתנו בחדר ואני מרגישה שזה כבר ממש לא מתאים. מפריע לו ולנו. אין לי ספק שכולנו נישן יותר טוב כשהוא יהיה בחדר נפרד. הבעיה היא שאני לא רוצה שיהיו יותר מדי שינויים… גם גן גם חדר חדש… אני כבר מותשת מהלילות, אני יודעת שאני מפריעה לו לישון ואני לא מצליחה לישון טוב. מתי אתן ממליצות לעשות את הצעד הזה?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2023 בשעה 18:22
תנסי אולי לעשות לו מעבר הדרגתי... להתחיל בשינות יום ולאט לאט להוסיף עוד שינה עד שתגיעי לשנת לילה. לפחות זה מה שאנחנו מתכננים עם הקטנה שלנו בת 9 חודשים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 18:00
רק מעדכנת אותך השבוע גם העברנו כמו שאמרתי לך שאנחנו מתכננים אבל הילדה עפה על המיטה והחדר ופשוט עברה בפעם אחת לשם. תנסו לזרום איתו ותראי איך הוא עם המעבר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 18:09
האמת שהוא התחיל להוציא שיניים עליונות לפני יומיים, סיוט של החייםםםם אז איכשהו זה קצת מקל שהוא בחדר איתנו עדיין עם הלילות הלבנים 🫠
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2023 בשעה 18:09
ואיזה כיף שזה עבר לכם חלק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך