לא הבנתי מה לא.בסדר.בסופלה הרי זה נכנס לתנור לחימום גבוה..והביצים בפנים עוברות חימום. אז מה לא תקין? זה כמו שפסטה שמכינים בבית היא מבצק עם ביצים והיא טובלת במים חמים למשך כמה דק...אז מה לא תקין בזה?
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2018 בשעה 14:41
שכל הקטע בסופלה שהמרכז שלו נשאר ״נא״ ולא עשוי לגמרי. זה כמו שתגידי ששים סטייק על המנגל והוא מתחמם.... עד שלא מגיע לוול דאן לא נהרגו כל החיידקים ולכן סטייק בהריון זה באסה :stuck_out_tongue_winking_eye:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2018 בשעה 14:41
לדעתי מדובר בזה שסופלה לא מבשלים עד הסוף וזאת מכיוון שזה כל הקטע של הסופלה- חם רך נוזל ומתפרץ כמו הר געש מה שאומר שמכיל ביצים טריות. אחרת אם תאפי אותו כמו שצריך פשוט תקבלי עוגת שוקולד רגילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2018 בשעה 14:45
אבל הביצים עוברות חימום..ברגע שזה עובר 160 מעלות זה כביכול מפוסטר אז מה הלחץ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2018 בשעה 14:45
זה כמו להגיד לא לאכול פסטה הום מייד בחוץ

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך