בנות אם אני מאוד אוהבת גבינות כחולות(עם עובש) והכנתי פשטידה עם קצת גבינה כחולה שהייתה על 180 מעלות חצי שעה עדיין אסור לאכול ממנה ? שואלת מבחינת החיידקים שכביכול אמורים להתמוסס ב180 מעלות..
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוגוסט 2023 בשעה 17:03
אני הייתי אוכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוגוסט 2023 בשעה 17:08
אני גם היתי אוכלת 😅
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוגוסט 2023 בשעה 18:00
נראה לי שזה סבבה זה עבר חימום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוגוסט 2023 בשעה 19:28
אחרי בישול מותר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך