לכל הבנות שמכינות גחנון לשבת, איך אתן עושות את זה?? בסיר עם מים חמים שהגחנון בתוך שקית קוקיז או רגיל עוטפות בנייר כסף ?? אף פעם לא יוצא לי טוב ב2 הדרכים האלההה, איך עושים טוב את הגחנוןןן???
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 20:49
לא מה פתאום. את שמה נייר אפיה רטוב בתחתית של סיר גחנון ואז שמה את הגחנונים בסיר אחד על השני וסוגרת את הסיר. הכי טוב זה לקחת בנוסף סיר למלא במים וביצים ולהוציא מהמכסה את הידית ולסגור בלי הידית ככה יש לך חור במכסה וזה נותן לחות לגחנונים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 22:15
התייאשתי מלנסות האמת והתחלתי לקנות את הגחנון האפוי של מעדנות / רמי לוי ופשוט שמה על הפלטה בשבת בבוקר איזה שעתיים/ שלוש לפני הארוחה והם סבבה לגמרי!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2023 בשעה 03:47
שמה נייר כסף ואז פרוסות לחם בתחתית (נגיד שתי שכבות של פרוסה) ועל זה את הגחנון. ועוטפת עם נייר כסף. יוצא חום וטעים.