אז מה עושים עם ארגז מנגו? חילקתי לשכנים, אכלנו לא מעט ועדיין נשאר מלא. תכף עושה ארטיקים עם הילדים אבל עדיין הולך להשאר. רעיונות?
מדברים על הכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:19
תקלפי תחתכי ותקפיאי לשייקים
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:23
סורבה מנגו
פשוט לטחון את המנגו ואז להכניס למקפיא זה נדיר ! כמו גלידה כזאת
אפשר גם לחתוך ולהקפיא
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:35
אני עשיתי עוגה עם קצת ג’לטין וקצפת מקציפים עד מרקם של יוגורט ושמים את המנגו אחרי שטחנת וסיננת ואז מקפיאים ואחרי שעה משהו כזה מוציאים ואפשר לזלף קצפת מעל או מה שרוצים ואפשר גם לעשות בסיס של שקדים או כלתית מפתיבר משהו בסגנון וגם עשיתי גלידה טוחנים ואז מסננים ומקציפים קצפת יטבתה עד כמעט קצפת יציבה ומכניסים את המנגו ומקציפים עד קצפת יציבה ושמים בכלי ולמקפיא טעיםםםם רצח