אז מה עושים עם ארגז מנגו? חילקתי לשכנים, אכלנו לא מעט ועדיין נשאר מלא. תכף עושה ארטיקים עם הילדים אבל עדיין הולך להשאר. רעיונות?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:19
תקלפי תחתכי ותקפיאי לשייקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:23
סורבה מנגו פשוט לטחון את המנגו ואז להכניס למקפיא זה נדיר ! כמו גלידה כזאת אפשר גם לחתוך ולהקפיא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 13:35
אני עשיתי עוגה עם קצת ג’לטין וקצפת מקציפים עד מרקם של יוגורט ושמים את המנגו אחרי שטחנת וסיננת ואז מקפיאים ואחרי שעה משהו כזה מוציאים ואפשר לזלף קצפת מעל או מה שרוצים ואפשר גם לעשות בסיס של שקדים או כלתית מפתיבר משהו בסגנון וגם עשיתי גלידה טוחנים ואז מסננים ומקציפים קצפת יטבתה עד כמעט קצפת יציבה ומכניסים את המנגו ומקציפים עד קצפת יציבה ושמים בכלי ולמקפיא טעיםםםם רצח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2023 בשעה 14:05
תקפיאיי אין כמו שייק מנגו 😍

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך