
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 15:14
*התייעצות*
מתכננים להזמין מחר את המשפחה לבית שלנו, לעל האש לחגוג לבת שלנו מסיבת בריתה(שולחן בשרים ובסוף מתוקים ועוגה)
הבעיה שחם ואנחנו רוצים לעשות מנגל במרפסת ואנחנו מזמינים לשעה 16:00 בערב
בעלי לא מוכן לעשות על האש בצהריים כי רותח בחוץ (אני יכולה להבין אותו) ולכן הוא מתכנן לסיים בערך עד 11 לעשות את הבשרים ואומר שאחר כך נחמם בתנור את הכל.
ואני דואגת שיעשו לי פרצופים על זה (רוצה שהכל יהיה מושלם, הוצאנו על הקניה 2000 שקל, יהיו כנפיים,שיפודי הודו, שיפודי פרגיות קבבים וסטייקים אנטריקוט מבחינת בשר).
מה דעתכן על זה?
באמת לא היתי רוצה שיתלוננו לי אחר כך שהיה להם לא טעים כי הבשר לא יצא באותו רגע מהמנגל, אחרי כל ההשקעה שלנו
רק לפרוטוקול, שקלנו לעשות בפארק לא הסתדר מכמה סיבות, ושקלנו להביא קייטרינג אבל חששתי מהטעמים כי לא ניתן לטעום מראש ,פחדתי שלא יהיה טעים , ולבשל לבד לא הייתי מצליחה -אני לא בשלנית
אוכל

💬10 תגובות