מישהי יכולה להגיד לי למה הקוסקוס נהיה בצק?? עשיתי מתכון כמו תמיד!!
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 12:10
באיזה צורה את מבינה אותו? אידוי עם סיר לחץ או סולת עם שמן ומים במיקרו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 12:13
מעל סיר מרק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 12:40
אולי שמת יותר מידי מים למרות שגם לי לפעמים יש גושים כאלה ובמסננת של אחרי האידוי זה נפתח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 12:56
שמתי פחות מיים מבדרך כלל.. בסוף חיכיתי שזה יתייבש קצת וזה הסתדר במסננת תודה🙏🏻

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך