אני אוכלת טוסט נקניק (סודוך) אחרי שעבר חימום טוב טוב ברמה שמעלה אדים
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 10:11
אני גם כמו לירון אחרי שהתהפקתי רוב ההריון
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 14:25
הבעיה עם נקניקים בהריון היא שהם בשרים שנאכלים קרים, לא מומלץ לאכול שום בשר קר (גם לא שניצל מהמקרר לדוגמא) רק אחרי שחומם ליותר מ65 מעלות. אם את מחממת טוב טוב את הטוסט ככה שגם הנקניקים מבפנים מתחממים ל65 מעלות ומעלה אין בעיה לאכול