כן.. אני הכנתי היום
צריך ללוש טוב עד שיש לך בצק חלק , התפחה של 40 דקות אחר כך לרדד ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי ולתת לזה מנוחה של עוד 15-20 דקות (חשוב לקמח את השיש או על נייר אפיה, לי זה נדבק לשיש🤦🏻♀️)
אם את רוצה יש לי גם מתכון קליל ומעולה
משתמשת פורטי25 ביולי 2023 בשעה 09:10
ואוו מהמם!
אשמח !
משתמשת פורטי25 ביולי 2023 בשעה 09:12
באהבה.. בהצלחה ובתיאבון
משתמשת פורטי25 ביולי 2023 בשעה 10:10
ברורר פעם לא היה מיקסר חחחח עד היופ סבתא שלי עושה בלי מיקסר