אני אוהבת לבשל פסטה
בקערה להשים פפריקה פלפל שחור קארי שלוש שיני שום מלח חצי כף סוכר
קופסא של רסק עגבניות מערבבת הכול מוסיפה שמן מערבבת מוסיפה ממי הבישול של הפסטה בערך שלוש מצקות ומערבבת
שופכת על הפסטה את הרוטב עם אש דולקת ומערבבת דקה בערך
משתמשת פורטי20 ביולי 2023 בשעה 15:36
המתכון של לאה ממן יוצא הכי טעים בעולם
משתמשת פורטי20 ביולי 2023 בשעה 16:57
טיפה שמן ( כף)
רסק עגבניות
שום כתוש
מים
פפריקה מתוקה
מרק עוף
תערבבי את הכל ביחד
תבשלי לבד על הגז על אש נמוכה עד שניה רוטח ואז תכניסי את הספגטי ובתאבון