איך אפשר לחסן ילדים כולכך רכים וקטנים במלא אלומיניום ולגרום להם לחולי בכוונה😔 איך אף אחד לא רואה את הבעיות שאם הזמן ניהיה להרבה יותר ילדים כגון אפילפסיה, אוטיזם עור רגיש ומוות בעריסה לא עלינו. לקחת גוף כולכך קטן ולהחדיר לו חומרים חזקים ואחת כמה וכמה דתיות צריכות להאמין שהשם בורא ילד מושלם שלא חסר לו כלום. אז למה עדין לחסן?
אמהותאמהות
💬16 תגובות👍2 לייקים

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2023 בשעה 15:51
היום מערכת הבריאות נותנת שמות למחלות שפעם לא ידעו מה הן והכי קל היה פשוט לקטלג להפרעות נפשיות. חיסונים מגנים על העובר, התינוק,הפעוט, הילד והנער שהם יגדלו להיות בע״ה. החובה הכי חשובה שלנו זה להגן עלהם, ואם זה אומר לחסן אז אני שם. נכון לא הכל טבעי אבל בזכות זה היום יש לנו את היכולת לראות נינים ובני נינים. בעבר אנשים היו נפטרים הרבה יותר מוקדם. ממליצה לך לחפש מידע במקומות אמינים, לא ללכת אחרי טרנד כזה או אחר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2023 בשעה 15:57
צודקת כל כך!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2023 בשעה 16:04
נו אז תסבירו למה נגרם מוות בעריסה? ולמה האוטיזם עלה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2023 בשעה 16:05
בזכות החיסונים והרפואה תוחלת החיים עולה ולכן תינוקות וילדים שהיו מתים בעבר היום למזלנו שורדים ונשארים בחיים למרות המחלות השונות. את רוצה להציץ בנתונים על תמותת ילדים לפני 100 שנה לעומת היום?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך