אופסססס הכנתי עוגה ואחרי שאפיתי רואה שהיא שטוחה ואז נפל לי האסימון שלא שמתי א.אפייה. כמה גרוע? ואילו הטעם בלי א.אפייההה?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2023 בשעה 17:52
האבקת אפייה זה בלי טעם.. זה נטו בשביל שהעוגה תתפח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2023 בשעה 17:59
השאלה אם זה לא דחוס ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2023 בשעה 18:26
וואי קרה לי עם לחם השבוע 🙈 יצא נורא דחוס אבל די טעים בטעם. נראה לי שזה מאוד תלוי בעוגה... תצטרכי לטעום כדי לדעת...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2023 בשעה 18:40
תודה בנותתתת אשאיר את זה לבית ואטעם 😅 טפשת 🫣🫣🫣🫣

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך