היי בנות שבוע 7+5 ברוך השם. התחילו לי דימומים מטורפים הלכתי למיון לבדוק תודה לאל העובר בסדר אבל יש המטומה גדולה. נתנו לי תמיכה בזריקות וכדורים. הדימום נעצר והפך להפרשות חומות. עכשיו שוב פעם התחיל דימום לא כך כך חזק אבל יורד… רציתי לדעת ככה היא ניספגת? כל דימום כזה מקפיץ אותי. זה הגיוני שכל יומיים יש דימום כזה?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2023 בשעה 14:35
בגדול הכי טוב זה ללכת להיבדק. ממה שאני יודעת הגישה אומרת שכל דימום מצריך בדיקה ולכן עדיף ללכת להיבדק אפילו אם זו אזעקת שווא, אלא אם כן הרופא יגיד לך אחרת. בהצלחה מתוקה, מקווה שיעבור בקלות ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2023 בשעה 14:40
אני הייתי בשבוע 7 עם דימומים גם של המטומה והם הפסיקו אחרי שבועיים ופתאום חזרו ואז היה עוד כמה ימים ועבר, עכשיו אני שבוע 36
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2023 בשעה 05:56
אני גם עם המטומה אשמח לדעת מה אמרו לך במיון עליה... אם נתנו לך טיפים, נקודות אור משהו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2023 בשעה 05:57
אגב אמרו לי לא לחוות אורגזמה כרגע כי זה מכוווץ את הרחם ומייצר דימומים גם לכן אמרו משהו כזה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

זה לא קשור כל כך לאחרי לידה. אבל זה קשור לזוגיות שנהייתה לנו אחרי הלידה. אנחנו כבר שנתיים בטיפול מאוד טוב שהצליח לאט לאט להרים אותנו למקום סביר לא אייזה זוג אוהב אלא רב פחות ופחות מרוחק. אחרי הרבה מחשבות בנושא אני חושבת שמרכז הבעיה שלנו זה ההבדלים באיזה סוג אדם אנחנו. אני בנאדם מאוד אופטימי, פרודוקטיבי, שרוצה רק ליצור ולחיות את החיים. אני אנסה להתאמץ עבור כל דבר ובמיוחד עבור הזוגיות שלנו. ובעלי בדיוק ההפך, דיכאוני (אף היה על כדורים תקופה), פסימי, שלילי, מבחינתו לא לעשות כלום. במחשבה שלו רק כשהוא יהיה ממש עשיר נוכל להנות מהחיים. הוא קצת הושפע ממני במהלך השנים שלנו יחד אך עדיין גם כשנהנים לפעמים תמיד יהיה אמירה בסוף של משפטים של חוסר: כמו אנחנו מבזבזים הרבה, אני לא מספיק לעבוד, עכשיו לא נוכל לקנות ככה וככה, החיים קשים ועוד פנינים. וזה פשוט מוציא את האוויר מהכל. אני רואה את העולם אחרת ומתמודדת איתו אחרת לגמרי, אני גם הרבה יותר פרודוקטיבית ויודעת לשים גבולות לכל דבר אם זה עבודה, בזבוז, חופש, מטלות. ולכן נהנית מכל מה שעושה. כבר קשה לי ממש להתמודד עם זה כי אני מרגישה שהוא כל הזמן מביא את זה לתקשורות ביננו ולחיים שלנו, אני מאוד אוהבת אותו ורוצה להמשיך איתו את החיים עד 120. אבל כבר לא מוצאת פתרון להתמודדות הזו.. זה ממש הופך אותי לאדם דיכאוני שאני במהותי וכשאני לבד אני ההפך הגמור. יש דרך לשנות אדם שלילי לחיובי? יש דרך להתמודד בזוגיות כזו?
זוגיותזוגיות
💬6 תגובות👍1 לייקים