אם הפשרתי בשר טחון שמתי אותו בתוך מים וכל האדום שלו יצא וניהיה חיוור זה לא מראה שהוא התקלקל נכון?
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2023 בשעה 16:33
תדעי בשר טחון לא משרים במים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2023 בשעה 16:36
למה זה מתקלקל? רציתי שזה יופשר זריז בגלל זה בדכ לא מפשירה ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2023 בשעה 16:41
זה לדעתי כנראה סוג של צבע שצובעים לנו את האוכל... שום דבר הוא לא טבעי😟
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2023 בשעה 16:43
אבל זה לא אומר שזה התקלקל נכון?? זה לא היה הרבה זמן במים וזה היה עוד קרר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך