אני בהריון ראשון שבוע 8 פלוס 2, אחרי 2 הפלות ויש לי חשק מטורף לסושיייי. אני יודעת שיש מקומות שמכינים פס הריון של סושי מותאם להריוניות, השאלה אם הייתן לוקחות את הסיכון (כשמדובר בסושי מבושל ומטוגן בלבד)? כי בפועל אי אפשר לדעת אם בהכנה אין מגע עם דג נא. מישהי מכאן אכלה בהריון ויכולה להרגיע אותי שהכל בסדר אם אלך על זה? יש לי דודא מטורפת אבל מצד שני ההריון הזה ממש חשוב לי ולא רוצה לסכן אותו. מה הייתן עושות?
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2023 בשעה 12:37
סורי מאמי אבל לא הייתי אוכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2023 בשעה 12:39
מה הסיכון בעצם? להידבק בחיידק?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2023 בשעה 12:39
אני אישית אכלתי רק במקום שאני סומכת עליו ועל ההיגיינה שלו ובדגש על פס הריון (כשהיו לי הזדמנויות למקומות אחרים שלא הכרתי העדפתי שלא). אם את מחליטה שכן אז תוודאי עם המקום שאת מזמינה ממנו שיש פס נפרד להריוניות שכולל כלים נפרדים לגמרי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2023 בשעה 12:40
אלי, באיזה מקום אכלת? ובאיזה שבוע?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות