אסור גבינות עם עובש כמו ברי, קממבר, רוקפור
מותר כל מה שבלי עובש כמו גאודה מנצ'גו קפירינו
משתמשת פורטי23 ביוני 2023 בשעה 08:34
אה וגבינות עם עובש מותר אם עברו חימום , אז נגיד פיצה עם קממבר אפשר, קממבר/ ברי עם דבש וטימין בתנור מותר
משתמשת פורטי23 ביוני 2023 בשעה 08:39
גבינות עם עובש אסורות גם לאחר חימום
משתמשת פורטי23 ביוני 2023 בשעה 08:53
מבין הגבינות המיוצרות מחלב מפוסטר כדאי להימנע מגבינות בשלות (גבינות עובש) כמו ברי, קממבר, גורגונזולה ורוקפור. כמו כן כדאי להימנע מגבינות כמו פטה, צפתית ובולגרית בשל ההשריה במים שעלולים להכיל חיידקים. את כל הגבינות הללו אפשר לצרוך לאחר בישול יסודי