התחלנו טעימות לא מזמן וקיבלתי מכשיר שמאדה וטוחן. אחרי האידוי יש הרי נוזלים, משתמשים בהם גם לשלב הטחינה? או לטחון ללא הנוזלים?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביוני 2023 בשעה 18:03
את יכולה להתחיל עם המים, לקבל יותר מחית רכה של מרק ובהמשך להפחית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביוני 2023 בשעה 18:11
לטחון עם הנוזלים שהפרישו הירקות, בכל פעם תוסיפי קצת כדי להגיע למרקם שהבייבי שלך יכול לאכול..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביוני 2023 בשעה 18:37
עם הנוזלים טוחנים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך