המתכון שלי..
מחממת פיתה קפואה או לא , לא משנה.
דקה וחצי - 2 דק
לוקחת מערוך מרדדת משני הצדדים
מערבבת קטשופ עם תבלין של פיצה וקצת מים אבל שלא יהיה מיימי מידי..
גבנצ איזה פרוסה וחצי ולתנור עד שהגבינה מותחת עם צבע יפה וזהו בתאבון
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 17:44
פיתה רגילה מוכנה נכון?
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 17:44
מחממת במיקרו?
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 18:22
קחי טורטיה או פיתה תמרחי רוטב פיצה אורגנו וגבינה צהובה זיתים שימי בתבנית הפוכה בתנור על 200 מעלות