בנות עזרה :( שבוע 10 cmv חיובי מה עושים ? מה הסטטיסטיקה? לאן אני נכנסת??
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 08:09
היי גם לי היה !! יש המון סיכונים עושים מעקב הריון בסיכון המון תפילות ובעזרת השם יצא לך תינוק/ת בריאים !!!! זה אומר שחס וחלילה התינוק יכול לצאת עם שמיעה ירודה אם אני זוכרת זה הכי משפיע זה היה בהריון הראשון ובודקים כל הזמן שהמוח מתפתח תקין לי המליצו על הפלה הייתה לי רופאה ממש מגעילה אבל התפללתי המון וברוך השם בסוף יצאה לי תינוקות בריאה ושלמה !!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 08:15
אחותי היה לה. אמרו לה שהעובר נדבק ויש סיכוי גדול לחרשות.. היא האמינה בלב שלם שהכל יהיה בסדר והתפללה. נולדה לה תינוקת מושלמת ובריאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 09:32
בעזרת השם תאמיני ותתפללי ובעזרת השם המשך הריון תקין ולידה קלה בידיים מלאות ילד/ה בריאים ושלמים אמן!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2023 בשעה 09:38
היי, האם לפני ההריון בדקת נוגדנים לcmv ? זאת בדיקת דם פשוטה. רוב הנשים כבר מחוסנות לזה באופן טבעי. לי היה סיפור עם זה גם כן בשליש הראשון להריון, אבל היו לי נוגדנים, כי חליתי בזה בעבר. בכל אופן, עושים מעקבים, לפעמים הרופא מציע לעשות מי שפיר. תודה לאל, הבת שלי נולדה בריאה, אפילו שבשליש הראשון להריון חליתי (מי שיש לה נוגדנים, ברוב המקרים העובר שלה לא יושפע מהווירוס). בשורות טובות, הכי חשוב שתתייעצי עם רופא מומחה לזה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך